Bună conduită în licitația tăcută

Fiecare produs din licitație este prezentat în conformitate cu catalogul de licitație, având un preț de pornire anunțat.

Se licitează liber, prin înscriere nume, prenume, număr de telefon și suma oferită pe listă. Va adjudeca produsul/pachetul persoana care licitează suma cea mai mare pentru respectivul produs/pachet.

Pasul de licitație minim este de 50 lei.

Orice persoană invitată la eveniment poate licita prin înscrierea pe lista de licitație ce va aparține de produsul/pachetul respectiv.

Suma licitată trebuie să fie mai mult sau egală cu prețul de pornire stabilit. Orice sumă licitată ce este mai mică decât prețul de pornire va fi considerată invalidă.

Suma cea mai mare acordată unui produs reprezintă prețul de achiziție al produsului respectiv.

În cazul în care, pe lângă prețul de pornire, produsul prezintă un preț de adjudecare directă, prima persoană care licitează prețul de adjudecare directă închide licitația pentru produs/ansamblu.

Persoana care a câștigat produsul primește la eveniment un certificat ce atestă achiziția și semnează un angajament de plată ce se va realiza până maxim la data de 31 Noiembrie 2018. Plata se poate face prin virament în contul Organizației Salvați Copiii Iași sau direct la sediul acesteia, în baza unui contract de sponsorizare sau a unei donații.

Vă mulțumim!