GALA ZÂMBET ÎN DAR

Un singur zâmbet stimulează creierul în același fel ca savurarea a 2000 de tablete de ciocolată. Prima ediție a Galei care a avut loc pe 29 mai 2015, la Hotel Pleiada Boutique desfășurată sub genericul Zâmbetul unui copil contează.  Gala a reunit peste 100 de invitați de seamă care au participat la un moment festiv în care generozitatea și prietenia au fost cartea de vizită a evenimentului.

Alături de prietenii noștri și ai copiilor într-o frumoasă seară de mai și-au dat întâlnire prietenia, bunul gust și cu dorința de a face o lume mai frumoasă, participând la o cină specială condimentată cu: muzică, prezentare de modă și o licitație cu obiecte de artă. Gazda evenimentului a fost Amalia Năstase, fost ambasador Salvați Copiii România, iar seara a fost întreținută de frumoasele piese ale artistei Paula Seling. Totul a fost organizat pentru binele copiilor, victime ale vilolenței, care au suferit rele tratamente din partea părinților sau a persoanelor apropiate.

Vă prezintă

  •  Momente artistice: Paula Seling, Trupa RaO, Amir Memories Band, Diana Petcu, Ștefan Cristian Atirgoviţoae, Palatul Copiilor, Cvartetul Colosseum și Asociaţia Club de Dans Sportiv Imperial;
  • Prezentare de modă a unor creații semnate de: Diana Barbur, Carla Szabo, Maison CHOUCHOU, Iridor, Minibel, Petite Coco, Vanilla Colours, Miss Mignon și Inamorata;
  • Licitația cu obiecte de artă: Felix Aftene, Constantin Tofan, Dragoş Pătraşcu, Sorin Purcaru şi Liviu Suhar, Rhea Costa, Coriolan, Sevda și Fest.

Cei 20.000 lei atrași în urma evenimentului au însemnat construirea unui nou drum și a unui climat protectiv pentru cei 30 de copii victime ale violenței în familie.

 

Aducem mulțumiri speciale tuturor acelora care ne-au fost alături:

 

Platinum Event Sponsors: Media Global Company, Kosarom.

Parteneri: Pleiada Boutique Hotel.

Golden Event Sponsors: Ispal, Super Ceramica, Vision For You, Tester.

Silver Event Sponsors: Gemini Grup, Geprocon, In Tempo.

Susţinători: Cotnari, Bucium, Club Moving, Inga Design-Creaţii Florale, Coriolan, Icar Tours, Sophia, Fest, Sevda, Carmen Fedeleş Academy, First Models Kids, Friscot şi La Conac.

 Parteneri media: Radio România Iași, Tele M, Zile și Nopți, Iași4u, Deschis la Distracție, Ziarul de Iași