GALA ZÂMBET ÎN DAR

Cea mai simplă cale de a deveni fericit este să zâmbești. Primul zâmbet de pe chipul tău va atrage altele și altele iar fericirea își va desface timidă aripile.

Copiii sunt campioni la transformarea lumii, căci ei zâmbesc de până la patru sute de ori pe zi. Zâmbesc frumos, inocent, necondiționat și răspândesc valuri de fericire în jurul lor.

În anul 2016, s-au împlinit 25 de ani de când Salvați Copiii Iași aduce zâmbete pe fețele copiilor. Alături de partenerii și sponsorii noștri, am reușit să facem o copilărie mai frumoasă pentru mai bine de 100 000 de copii ce trăiau în sărăcie extremă, încălcându-li-se astfel dreptul la creștere și dezvoltare fizică normală.

Seara de 10 noiembrie 2016 a fost despre zâmbete. Ale copiilor pe care îi sprijinim, ale noastre, echipa Salvați Copiii Iași, și mai ales ale tuturor oamenilor minunați care ne-au fost alături în cei 25 de ani de activitate.

Printre partenerii și colaboratorii prezenți la Gală s-au numărat reprezentanți de marcă ai instituțiilor publice, ONG-urilor și mediului de afaceri ieșean, tinere talente ale Iașului și susținători de suflet ai organizației.

Gala caritabilă a marcat finalul campaniei „Zâmbet în dar” derulată în toamna anului 2016 cu scopul colectării de fonduri pentru sprijinirea a 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României. Campania a inclus 25 de evenimente caritabile inedite, care au mobilizat în perioada septembrie – noiembrie 2016 comunitatea ieșeană prin activități sportive, ateliere gastronomice și de creații florale, yard sale caritabil, spectacole de muzică și dans.

Prin derularea acestei campanii au fost colectate fonduri în valoare de 10.000 euro care au fost folosiți pentru a sprijini peste 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României cu resurse de primă necesitate (încălțăminte, îmbrăcăminte, o masă caldă, rechizite), precum și cu servicii adecvate de asistență socială, educațională și psihoterapeutică.

 

Mulțumim în numele copiilor, tuturor celor care ne-au fost alături și au contribuit, pentru a desena zâmbete pe chipurile lor!

Parteneri

Parteneri media