GALA ZÂMBET ÎN DAR

Se spune că puterea unui zâmbet este cu atât mai mare, cu cât mai mulți oameni îl practică, în același timp. Iar atunci când acestui iureș al zâmbetelor i se alătură și copiii, lucruri magice se întâmplă în lume.

În data de 15 Noiembrie, ne-am propus să adunăm alături de noi prieteni dragi și să le oferim un motiv de zâmbet. Căci ce poate fi mai îmbucurător decât o piesă de teatru iubită și mulțumirea că ai contribuit la bunăstarea unor copii?

În același spațiu elegant în care am pășit și anul trecut, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, începând cu ora 17:00, ne vom întâlni pentru a sărbători bucuria de a fi împreună și de a schimba viețile copiilor. 

Iată doar câteva din ingredientele unei seri  frumoase:

– Maeștrii de ceremonii : Trupa de Teatru IDIOT;

– Cocktail și licitație tăcută de experiențe și obiecte deosebite;

 

Piesa de teatru Cum să distrugi o piesă,  comedia anului 2017 pe Broadway, ce a făcut senzație în teatrul internațional și  jucată în premieră la Iași.  Spectacolul este produs de Wonder Theatre București și Grand Cinema @ More. Piesa este o combinație explozivă de teatru de comedie, pantomimă și improvizație , „accidentată” de efecte de scenă spectaculoase si foarte amuzante. Este un spectacol la care poți face un copil de 6-7 ani să înceapă să iubească teatrul. 

Distribuția:  Ada Galeș, Andreea Samson, Ilona Brezoianu, Andreea Mateiu, Vlad  Logigan, Cătălin Babliuc, Pavel Bârsan, Răzvan Oprea, Angel Popescu, Andrei Mateiu, Bogdan Cotlet, Dan Rădulescu, Marin Grigore, Radu Micu, Adrian Anghel, Silviu Mircescu.

Regia: George Dogaru

 

Vă așteptăm cu drag alături de noi într-o seară plină de zâmbet!

Gala Zâmbet în Dar este un eveniment caritabil organizat pentru a sprijini 120 de copii din cele trei centre educaționale ale organizației Salvați Copiii, care provin din familii defavorizate și prezintă risc ridicat de abandon școlar.

Sponsor Silver

Loja Companiei

Partener Oficial Outdoor

Parteneri Eveniment

Parteneri Promovare și Creație

Parteneri Licitație

Parteneri Media