Campania Zambet în Dar 2018

Ediția din 2018 a Galei Zâmbet în Dar a strâns suma de 10.000 Euro din licitația din cadrul evenimentului, din sponsorizări și vânzarea de bilete, pentru a sprijini 120 de copii din cele trei centre educaționale ale organizației Salvați Copiii, care provin din familii defavorizate și prezintă risc ridicat de abandon școlar. În 2018, gala a devenit un pol al implicării și responsabilității sociale reunind în același loc, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași, peste 600 de invitați.

Evenimentul a adus alături peste 145 de sponsori și parteneri care ne-au sprijinit pro-bono cu servicii și produse pentru a oferi o seară memorabilă cu scopul de a susține accesul la educație al copiilor aflați în risc de abandon școlar. Gala Zâmbet în Dar, cel mare eveniment caritabil al toamnei din Capitala Moldovei a fost o gală a umanității, o gală a zâmbetelor pentru cei mai firavi dintre noi, copiii.

Sprijinul pe care am reușit să îl oferim în urma sumelor mobilizate de Gala Zâmbet în Dar 2018 a mers către copiii vulnerabili din cele 3 centre educaționale ale organizației. Cu bucurie am reușit să asigurăm masa zilnică pentru peste 120 de copii în risc de abandon școlar. Cu ajutorul prînzului cald primit la Salvați Copiii Iași, aceștia au reușit să facă față solicitărilor pe care le presupune mersul la școală, realizarea temelor șamd. O masă caldă consistentă împreună cu celelalte servicii specializate oferite de Salvați Copiii Iași este ceea ce a făcut ca acești copii să rămână calzi, buni, deschiși, apropiați și interesați de școală, preocupațio de teme și de tot ce înseamnă să fii copil.